26
MAC, 2018

Kemajuan dalam kekuatan ekonomi telah menyebabkan lebih ramai pengguna kereta sewa lebih cenderung menengah ke model mewah dalam pemilihan kenderaan, dan semakin banyak pengguna cenderung menyewa saluran sewa kereta.

Banyak syarikat sewa kereta kecil telah menunjukkan bahawa penyewaan kereta dalam talian telah merompak banyak kedai offline selama ini. “Sebelum ini, semua orang enggan menyewa kereta di Internet kerana mereka tidak dapat melihat kereta itu. Mereka kini kelihatan lebih bersedia untuk pergi ke dalam talian. Kini, saluran-saluran utama pada mulanya memainkan perang harga, kedai-kedai di luar talian lebih sukar dilakukan. “Sebuah syarikat bas mengatakan bahawa beberapa laluan sewa kereta sewa adalah dalam keadaan baik, kereta baru, model pilihan juga menguntungkan, setiap hari penyelenggaraan, cukai, insurans lebih formal, jadi pilihlah untuk lebih fokus.

“Dua tahun pertama, kereta sewa kereta tradisional lebih murah, dan kini persaingan sengit, dan harga sangat jelas. Seperti 1.6L, model jisim lima tempat duduk, platform besar dan Hari Tahun Baru syarikat kecil harga sewa kereta tiga hari bercuti adalah berharga dari RM300 ke atas. Tetapi Internet lebih mudah untuk memilih kereta. ” Mohd berkata sebelum pengguna memasang kereta ke kedai atau telefon itu boleh dijadualkan, dan sekarang laman web masuk mungkin membuka  telefon bimbit untuk membuat tempahan. Selepas menyemak harga dan memilih model, anda juga boleh memilih untuk menghantar kereta anda secara percuma. Cuma perlu masukkan alamat dan masa dalam sistem pengurusan kenderaan, kakitangan akan secara langsung di tempat kerja, keseluruhan proses adalah sama dengan tempahan kereta khas.

Bukan hanya itu, tetapi pada masa ini, pengguna kereta sewa, kereta menjadi lebih mudah, dan semasa Tahun Baru terdapat banyak pengguna yang memilih untuk menempah kenderaan dalam talian dengan perisian sewa kereta, jadi model kereta yang diperlukan agak baru.
Rombongan bas pekerja mudah dengan sewaan bas
“Dua tahun pertama, kereta sewa kereta tradisional lebih murah, dan kini persaingan sengit, dan harga sangat jelas.”

Pusat kereta sewa disewa mengikut keutamaan pengguna. Tidak ada keraguan bahawa pusat sewa kereta sewa pada masa akan datang cenderung untuk Internet. Laluan yang disewa dalam talian juga menyediakan import yang diselaraskan untuk syarikat sewa kereta luar talian. Syarikat penyewaan kereta luar talian harus mengikutinya apabila trend berubah, anda boleh memilih untuk bekerjasama dengan penyewaan kereta sewa berkualiti tinggi.

Bas bukan sahaja mempunyai sistem siasatan peribadi, tetapi juga sistem pengurusan ulang-alik khusus syarikat. Walaupun individu bergerak ke Internet, perjalanan korporat juga menghadapi cabaran pengurusan ulang alik.

Sistem bas ulang-alik menghubungkan syarikat, pekerja dan pasukan. Pekerja dapat melihat status kenderaan dalam masa nyata, dan pentadbiran korporat tidak hanya dapat melihat status perjalanan dan kos perjalanan pekerja, tetapi juga tidak hanya meningkatkan rasa kesejahteraan pekerja, tetapi juga mengurangkan biaya pengurusan kenderaan. Malah, sistem pengurusan kenderaan bukan sahaja untuk perusahaan tetapi juga untuk syarikat-syarikat bas yang mempunyai keperluan pengurusan kenderaan.

PERTANYAAN