Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Airport Transfer Van

Van yang boleh muat 10 hingga 16 penumpang bersama bagasi.
Hubungi Kami

Tempahan Van Ke Lapangan Terbang Yang Mudah Dan Selamat

Bagaimana anda memilih perkhidmatan pengangkutan darat yang sesuai untuk anda? Ini boleh menjadi tugas yang menakutkan. Terutama jika anda pergi ke tempat yang anda tidak pernah pergi. Atau negara lain, jangan bimbang, ia mungkin kelihatan seperti pekerjaan menakutkan, tetapi Bus Best dapat membantu anda mencari pengangkutan ulang-alik lapangan terbang untuk dengan mudah.

Kakitangan tempahan kami  akan memaparkan pelbagai pilihan pengangkutan untuk anda pilih. Kami mempunyai perkhidmatan untuk pengangkutan yang berbeza dan kenderaan yang berlainan seperti van atau bas. Pick up adalah dari lapangan terbang untuk perjalanan ke pusat konvensyen atau hotel.


Lapangan Terbang KLIA 

KLIA merupakan lapangan terbang antarabangsa Malaysia dan merupakan lokasi ikonik di Kuala Lumpur. Kami juga menyediakan pemandu pelancong untuk menjemput anda setiba kamu di Kuala Lumpur.

Lapangan Terbang KLIA 2

KLIA 2 adalan lapangan terbang khas untuk Air Asia yang merangkumi penerbangan domestik dan antarabangsa. Tempah van sewa dengan kami hari ini.

Lapangan Terbang Subang

Terbang Subang terletak berdekatan Ara Damansara and Shah Alam. Jangka masa ke Kuala Lumpur mengambil lebih kurang 30 minit.

Lapangan Terbang Pulau Pinang

Pastikan ketibaan anda di Pulau Pinang adalah yang terbaik, sama ada untuk perniagaan atau percutian makan-makan. Van kami membawa anda ke destinasi lokasi menarik di Pinang.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2004

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Destinasi

Tiada apa-apa yang membuat percutian lebih menyeronokkan daripada berada di tempat yang anda belum pernah, sama ada di pantai eksotik atau di pusat bandar romantis. Kenali setiap lingkungan baru dengan van sewa Bus Best.

Rakan Syarikat Penerbangan

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN