Destinasi Bajet Malaysia

Lawatilah lokasi terkenal di Kuala Lumpur bersama rakan sekerja tanpa berbelanja besar.
Hubungi Kami

Pakej percutian yang sempurna. Biar Bus Best aturkan bas sewa

Pelancong yang belum pernah ke Asia Tenggara, terutama orang dari negara-negara Barat, boleh menemui ibu kota Malaysia sebagai destinasi mesra bajet.
 
Jika anda tinggal di Malaysia atau bercadang bercuti di sini dalam masa terdekat, kami ada berita hebat! Terdapat banyak tempat di Malaysia untuk menikmati percutian hujung minggu anda dan anda boleh melakukannya dengan bajet juga!
Bagaimana melancong dengan bajet ketat ? Sewalah bas atau van apabila mengembara berkumpulan. 

Bas carta ke destinasi pelancongan

Untuk perjalanan hujung minggu yang bersandar ke sejarah, Melaka adalah salah satu daripada beberapa destinasi yang datang ke minda. Lada dengan tarikan bersejarah seperti Fort A’Famosa dan Muzium Istana Kesultanan Melaka, anda boleh mempelajari fakta-fakta tambahan yang anda tidak dapat temui dalam buku sejarah sekolah anda.

Bas carta untuk rombongan

Flora dan hutan rimbun Malaysia menyediakan pelbagai peluang untuk rombongan sambil belajar. Lokasi Malaysia amatlah sesuai sama ada anda ingin melawat pusat pemulihan hidupan liar, memberi tumpuan kepada kajian alam sekitar, biologi dan budaya atau komited untuk menyokong tempat pelancongan berasaskan komuniti. 

Bas carta ke lapangan terbang

Perjalanan anda ke lapangan terbang adalah detik permulaan percutian anda.  Jika anda memilih untuk tidak memandu ke lapangan terbang atau menempah teksi peribadi, bas sewa adalah paling murah jikalau mengembara melebihi 20 orang.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Destinasi

Separuh masa antara kerja minggu yang sibuk dan hari Isnin adalah hujung minggu di mana kita bebas untuk meneroka, menemui dan bermimpi seperti yang kita suka. Walaupun ada yang menghabiskan masa mereka menebus hutang tidur mereka dan yang lain melepak dengan rakan-rakan mereka, pelancong sebenar akan merebut peluang ini untuk merancang perjalanan hujung minggu yang menarik. Tempah bas sewa ke destinasi bajet di Malaysia bersama rakan-rakan anda.

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN