Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Perkhidmatan Sewa Van Selangor

Van sewa sesuai untuk kegunaan harian atau jangka masa panjang.
Hubungi Kami

Kereta van berumur kurang dari 5 tahun dan sering diservis

Kami menawarkan van sewa pada harga yang tiada tandingannya. Pemandu van akan membawa anda tepat pada masanya dan selamat. Pemandu akan membantu anda memunggah bagasi dan anda di beri jaminan yang adil untuk pengangkutan van termurah.

Tiada caj menunggu atau bayaran mengikut meter diperlukan.

Kami menawarkan pemindahan van yang boleh dipercayai dan selesa ke dan dari lapangan terbang dan destinasi lain, bergantung pada keperluan anda.

Sewa Van ke destinasi pelancongan

Adakah anda merancang perjalanan percutian? Cuti sekolah adalah musim terbaik untuk perjalanan ke lokasi tempatan. Dari Kuala Lumpur ke Ipoh atau mana-mana, semua sumber dikhaskan untuk pembangunan industri pelancongan.

Sewa Van untuk Rombongan

Rombongan sekolah bertujuan untuk lawatan sambil belajar untuk penginapan singkat atau jangka masa panjang. Van sewa kami dalam keadaan selamat dan pemandu yang bertanggung jawab untuk kesenangan hati anda.

Sewa Van ke Lapangan Terbang

Bagi mereka yang perlu ke mana-mana lapangan terbang di Malaysia dalam kumpulan yang tidak muat kereta sendiri dan juga bagasi banyak, sewalah van kami bersama pemandu supaya anda sampai awal dan tidak risau parking.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Kami mempunyai pelbagai perkhidmatan sewaan van untuk keperluan pelbagai pelanggan, disini ada beberapa jenis perkhidmatan kami. Van terdiri dari 8 atau 10 penumpang Toyota Hiace, 12 penumpang Ford Transit, 14 penumpang Nissan Urvan dan 11, 12, 13, 16, 18 penumpang Farid Placer-X.  Jika terdapat pertanyaan dari segi perkhidmatan lain yang tidak terdapat disini, telefon kami atau isi borang pertanyaan di kaki lamanan web ini dan kakitangan kami akan berhubung dengan anda secepat mungkin.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

Party Van

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV

Destinasi

 Destinasi kami merangkumi negeri-negeri Malaysia seperti Melaka, Pulau Pinang dan Johor. Van sewa termasuk toll, petrol dan insurans. Van sewa kami bukan sahaja untuk penggunaan pelancongan atau percutian. Kami juga sedia ada van untuk penggunaan korporat seperti penghantaran jarak dekat untuk pergi balik ke pusat membeli-belah, hospital dan hotel.

Rakan Syarikat Penerbangan

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.”
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN