Rombongan Bas

Anda boleh menempah rombongan bas untuk perjalanan sehala, ulang-alik atau perkhidmatan pelupusan dimana anda boleh menempah kenderaan selama tempoh waktu yang anda perlu.
Hubungi Kami

Senang Hati Perjalanan Serombongan Tanpa Risau Atau Komplikasi, Kami Pastikannya

Mengambil ahli keluarga dan sanak saudara anda untuk perjalanan luar bandar untuk hujung minggu? Perlu membawa pelajar anda ke peringkat akhir pertandingan di sekolah berdekatan? Tiada masalah. Apa yang anda perlukan adalah menempah perkhidmatan bas charter di Bus Best. Kami ada menawarkan perkhidmatan sewa bas di Semenanjung Malaysia yang membawa anda ke destinasi pilihan tidak kira berapa lokasi jalan anda.

Apakah faedah menggunakan perkhidmatan sewa bas? Kos lebih berkesan jika anda melakukan perjalanan dengan beberapa orang, berbanding berbelanja untuk pelbagai kenderaan. Dengan penyewaan bas di Malaysia, anda menyusun pengangkutan untuk semua orang pada masa yang sama. Anda dapat memastikan semua orang berada di atas bas dan tiada yang tertinggal semasa perjalanan ke destinasi apabila menempah sewa bas. Yakinkan pengangkutan persendirian untuk jarak pendek dan jarak jauh dengan sistem media penghawa dingin, kerusi berbaring selesa dan hiburan TV warna di atas bas. Ini membolehkan anda nikmati perjalanan yang menyenangkan.

Rombongan Pengantin

Kami membantu masalah perangkutan hari raya perkahwinan dimana saudara rakan-rakan sampai destinasi tepat pada masanya dan murah. 

Rombongan Sekolah

Kami boleh mengaturkan rombongan lawatan sambil belajar untuk kanak-kanak sekolah dari man-mana destinasi ke Semenanjung Malaysia.

Rombongan Kemerdekaan

Unit uniform polis bergerak untuk kawat kaki hari Merdeka atau hari sukan, kami boleh aturkan perjalanan ke destinasi dan hotel. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Destinasi

Begitu mudah menyediakan perkhidmatan sewa bas yang melancong di Semenanjung Malaysia supaya anda boleh merancang pakej perjalanan ke Genting Highlands atau ke Pulau Pinang dengan kami. Apa yang anda perlu lakukan, beri kami maklumat di mana anda ingin dijemput, turun, masa dan bilangan orang yang akan menaiki perkhidmatan bas sewa. Kami akan melakukan yang lain untuk anda. Ia sememangnya mudah. Apa yang anda tunggu? Tempah perkhidmatan pengangkutan anda dengan Bus Best untuk acara dan tour selanjut anda!

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN