Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rombongan Merdeka, Hari Jadi Malaysia

Sewa bas untuk rombongan Hari Merdeka, sama-ada unit uniform kawat kaki atau pancaragam sekolah. Kami tawarkan transporasi kumpulan anda ke perayaan Merdeka awal pagi mana-mana dataran Semenanjung Malaysia

Hubungi Kami

Hari Merdeka Kebangaan Malaysia,  Berkhidmat Untuk Negara

Setiap tahun kami raikan Hari Merdeka iaitu hari istimewa bagi negara Malaysia. Pagi setiap hari Merdeka akan diadakan perarakan dimana unit uniform dari swasta, kearajaan dan juga sekolah menyertai kemeriahan ini. Transporati untuk acara ini merupakan keutaman semau unit kawak kaki tersebut, mereka perpu sampai awal ke destinasi sekumpulan lengkap dengan pakaian dan segala peralatan yang diperlukan. Jika Pancaragam perlu juga membawa alat musik selaki. Bukan senang kerja ini tapi kami sedia setiap tahun hngahadapi cabarannya.

Peraturan perlu dilakukan bersama pihak kami awal untuk memastikan ada bas yang sesuai untuk keperluan kumpulan anda, masa perjalanan perlu diawalkan supaya kumpulan tidak lewat dan kemungkinan sesak jalan di tempat destinasi adalah kemungkinan tinggi. Makanan dan minuman untuk kumpulan anda juga perlu diaturkan kerana sebelum dan selepas perarakan semua perlu makan dan minum, kami boleh membantu bawa ke tempat makan.

 

Rombongan Pengantin

Hari perkahwinan melibatkan banyak tetamu dan jika perlu bergerak sekumpulan anda perlu perkhidmatan bas.

Rombongan

Dewasa atau kanak-kanak, bergerak sekumpulan lebih senang dengan sebuah kendearaan, sewalah bas kami.

Rombongan Sekolah

Kanak-kanak sekolah bersama guru-guru ke lawatan sambil belajar, kami membantu perjalanan lancar.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Destinasi

Hari Merdeka diraikan di semua negeri-negeri Malaysia, perkhidmatan kami meliputi semua negeri di semenanjung Malaysia. Aturkan bersama pihak kami hari ini untuk mendapatkan harga yang berpatutan dan tempah awal supaya kumpulan anda pasti sampai ke perarakan Merdeka tahun ini. Hari Merdeka merupakan hari yang tempahan bas tinggi, jika lambat mungkin tiada lagi bas yang ada.

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN