Rombongan Sekolah, Lawatan Sambil Belajar

Sewa bas untuk rombongan sambil belajar boleh diaturkan dengan syarikat kami, mana jua destinasi di semenajung Malaysia kami liputi. Keselamatan penumpang adalah keutamaan kami.

Hubungi Kami

Keselamatan Penumpang Rombongan Sekolah Adalah Keutamaan Kami

Terdapat begitu banyak perjalanan sekolah dan sukan setiap semester. Kadang-kadang bas sekolah kuning sekolah digunakan untuk pengangkutan, tetapi sering kali, apabila keselesaan jarak jauh diingini, mungkin lebih baik untuk mempertimbangkan menyewa bas persiaran.

Kadang-kadang perjalanan ini memerlukan pelbagai kenderaan untuk mengangkut semua orang yang terlibat, dan sebuah syarikat bas pelancongan profesional boleh menyediakannya. Juga, perjalanan sekolah kadang-kadang pergi ke bandar-bandar dan destinasi-destinasi yang jauh dari wilayah umum sekolah. Walaupun pemandu bas kuning adalah mahir dan profesion, mereka mungkin tidak begitu berpengalaman mengembara laluan ini untuk kali pertama. Ia mungkin bukan perancangan terbaik untuk meminta pemandu bas luar bandar untuk menggerakkan kenderaan dengan pelajar melalui lalu lintas bandar buat pertama kalinya, atau memilih laluan peta terbaik ke muzium.

Rombongan Pengantin

Kahwin dua orang, tapi yang hadir ratusan. Biar kami bantu memastikan semua hadir awal dan selamat.

Rombongan

Bergerak sekumpulan besar lebih senang muat sebuah bas, hubungilah kami untuk pertempahan.

Rombongan Merdeka

Unit uniform bergerak ke perarakan hari Merdeka lebih senang sekumpulan dengan sebuah bas.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Destinasi

Guru dan pelajar boleh berehat dan menikmati pemandangan sepanjang perjalanan. Kami juga boleh membantu perancangan sepanjang perjalanan. Kami tahu tempat terbaik untuk makan yang boleh menampung ratusan kanak-kanak sekaligus. Tempat rehat dan masa untuk semua penumpang meregangkan kaki mereka sepanjang perjalanan yang lama. Selain itu, banyak bas kami mempunyai TV dan sistem hiburan lain di atas bas. Ia membuat perbezaan besar dalam perjalanan yang panjang untuk kanak-kanak yang diduduki supaya tenang!

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN