Sewa Bas Murah

Bas sewa kami sesuai untuk rombongan sekolah atau universiti yang bajet ketat.
Hubungi Kami

Perkhidmatan sewa bas murah dan berbajet rendah

Bas sewa kami sesuai dengan semua jenis belanjawan. Betul, kami menawarkan bas sewa yang sememangnya sesuai untuk jalur sekolah semalaman. Sama ada anda perlu menjalankan perjalanan sekolah akademik di seluruh Semenanjung Malaysia atau hanya mahu mengambil kelas anda untuk pengalaman akuarium pendidikan, kami boleh membawa rombongan sambil belajar ke negeri-negeri Malaysia seperti Terengganu, Kelantan dan Pahang.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana Bus Best boleh membantu dengan keperluan akademik dan pelancongan anda, sila hubungi kami hari ini. Kami dengan senang hati akan menjawab mana-mana dan semua soalan anda!

Bas carta ke destinasi pelancongan

Perkhidmatan yang sempurna, tahap insurans yang betul, pemandu berkualiti tinggi dan kakitangan yang mesra anda boleh harapkan apabila anda menempah salah satu bas carta kami. Bus Best sentiasa menyediakan penyelesaian perjalanan korporat yang terbaik.

Bas carta untuk rombongan

Lawatan sambil belajar adalah sebahagian daripada pendidikan anak-anak kita. Dengan ini, Bus Best dengan bangga menawarkan pelbagai pilihan pengangkutan yang sesuai untuk perjalanan sekolah sepanjang hari dan destinasi semalaman.

Bas carta ke lapangan terbang

Kami boleh menguruskan acara mesyuarat kecil ke lapangan terbang pick-up.  Kami berpengalaman mengendalikan 10,000 orang konvensyen, jadi keperluan perjalanan anda dilindungi!

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Pasukan penyelaras perjalanan kami berpengalaman memahami bahawa banyak masa dan usaha merancang perancangan, acara, atau pertemuan korporat yang sempurna. Dengan mentaliti ini, kami berusaha keras untuk memastikan rancangan perjalanan anda selesai tanpa sebarang halangan. Bus Best akan menyusun jadual perjalanan yang dicadangkan. Semasa acara itu, kami teruskan perkara-perkara yang mudah dengan menawarkan komunikasi terbuka supaya semua yang anda perlu lakukan ialah duduk-duduk, berehat, dan menikmati perjalanan anda ke destinasi korporat seterusnya!

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

MPV Sewa

Rombongan Pengantin

Rombongan Sekolah

Minibus

Destinasi

Lawatan bersiar-siar adalah cara terbaik untuk melihat beberapa mercu tanda yang paling ikonik di Malaysia tanpa menavigasi jalan-jalan yang sibuk dengan sendiri. Lawatan akan memberikan anda keupayaan untuk melihat lokasi bandar paling unik dalam masa yang paling sedikit, terutamanya di bandar-bandar besar yang menakutkan seperti Melaka. Terokai lokasi ikonik seperti Taman Rama-Rama, Kasino De Genting, Kek Lok Si dengan lawatan bersiar-siar kami di Cameron Highlands, Genting Highlands, dan Pulau Pinang.

Rakan Syarikat Penerbangan

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN