Sewa Bas ke Desaru

Desaru terletak lebih kurang 100 kilometer dari bandar Johor Bahru dan merupakan destinasi yang popular dengan pantai yang cantik dan bersih. Selain pantai, Desaru juga mempunyai padang golf yang hebat dan daya tarikan yang unik.

Hubungi Kami

Perjalanana ke Desaru Lebih Selesa Dengan BusBest

Desaru yang lebih dikenali dengan kawasan pantai dan juga tempat peranginan, nama lainnya adalah “Tanah Casuarina” sebagaimana pokok-pokok ru yang jelas kelihatan sepanjang pantai.

Dengan keindahan semulajadi serta ditambah dengan pemandangan Laut China Selatan, sudah tentu menjadikan Desaru sebuah destinasi yang menarik serta menawan hati mereka yang ingin meluangkan masa bersama keluarga mahupun sahabat handai.

Berdekatan dengan Bandar Penawar dimana lokasi mudah untuk menghubungkan Lapangan Terbang Antarabangsa Senai dan Bandar Penawar yang mempunyai kepelbagaian restoran makanan laut dan pusat pelancongan. Dengan menggunakan perkhidmatan bas sewa kami, sudah pastinya destinasi yang menjadi tarikan ini akan di sertakan dalam jadual percutian anda.

Sewa Bas Mengikut Keperluan Anda

Pilihan terbaik adalah untuk menyewa bas yang luas dan selesa bagi memenuhi keperluan dan kumpulan yang ramai ini. Kami bersedia membantu anda dari segi logistik di mana sahaja lokasi anda kami bersedia untuk berada di anda dengan bas beserta pemandu yang berpengalaman dan terlatih.

Sewa Bas Pintu Ke Pintu

Terus berurusan dengan kami untuk perancangan perjalanan korporat anda. Membawa rakan-rakan sekerja untuk urusan kerja mahupun sebagai ganjaran kepada mereka ke Desaru adalah sesuatu yang sangat menarik. 

Bas carta ke lapangan terbang

Lokasi Desaru yang hanya mengambil masa lebih kurang 1jam dari Lapangan Terbang Antarabangsa Senai, perkhidmatan bas kami ada menyediakan perkhidmatan terus dari lapangan terbang ini untuk ke Desaru. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2004

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Kami mampu menampung bilangan yang ramai untuk ke Desaru dari mana sahaja pejabat anda dan kami akan uruskan logistik terus ke Desaru. Tatkala menunggu sampai ke destinasi, anda juga boleh berhibur dengan set karaoke yang tersedia di dalam bas kami dan pasti akan mengeratkan lagi hubungan sesama rakan sekerja. Dengan pemandu kami yang terlatih, anda tidak perlu risau untuk singgah dimana sahaja tempat menarik semasa dalam perjalanan anda ke Desaru.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

MPV Sewa

Rombongan Pengantin

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. “

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN