Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Bas Johor Bahru

Bus Best  adalah rakan kongsi pengangkutan yang boleh dipercayai yang anda cari untuk bas carta
Hubungi Kami

Bus Best merangka struktur harga yang sesuai untuk memenuhi pelbagai bajet

Belanjawan dan perancangan adalah langkah penting pertama apabila anda ingin menyewa bas carta. Untuk membantu anda dalam perancangan anda, kami menyediakan kalkulator kos perjalanan di atas untuk kemudahan anda. Walaupun kami tidak dapat menjamin kadar ini, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk memenuhi bajet anda. 

Kami sangat yakin dengan perkhidmatan kami dengan kadar yang kami akan tanding atau mengalahkan mana-mana pesaing yang boleh dipercayai.

Jangan segan meminta pertolongan kakitangan kami, anda boleh telefon, email atau whatsapp bila-bila untuk mendapat penerangan perkhidmatan kami dan juga harga sewaan kami yang berpatutan.

Bas carta ke destinasi pelancongan

Semua bimbang dan kerumitan pengurusan logistik pengangkutan acara terperinci hilang. Anda hanya mempunyai satu titik hubungan yang disokong oleh pasukan berdedikasi yang bekerja untuk anda. Syarikat kami ada ‘holiday tour travel’, pakej rental coach atau kereta mpv. 

Bas carta untuk rombongan

Kami menyediakan perkhidmatan mudah, profesional, dan selamat kepada ribuan pelanggan korporat sepanjang tahun. Ketika datang untuk menjalankan konvensyen atau tradeshow dengan lancar, logistik perjalanan sering merupakan salah satu harapan yang paling sukar untuk disempurnakan sendiri.

Bas carta ke lapangan terbang

Selama bertahun-tahun kami telah bekerja dengan profesional dari hampir setiap industri untuk menyediakan pengangkutan dan pengangkutan konvensyen bebas bimbang. Pick up dari Johor dan boleh drop off di Singapore, Ipoh dan semua terminal airport atau hotel di Malaysia. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Bas carta adalah cara yang selamat, boleh dipercayai dan menjimatkan untuk memenuhi keperluan pengangkutan anda. Bus Best ada menyediakan penyelesaian pengangkutan express untuk pihak pekerja, retret korporat, sambutan harijadi, dan banyak lagi.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

Party Bas

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN