Sewa Bas Kuala Lumpur

Bas sewa kami adalah pilihan yang paling popular dan sesuai untuk rombongan kumpulan tempatan, lawatan kumpulan besar dan lawatan di sepanjang jalan.
Hubungi Kami

Perkhidmatan sewa bas untuk pelbagai tujuan dan destinasi

Perjalanan bas mewah adalah salah satu mod pengangkutan yang paling mesra alam. Ia juga membenarkan kumpulan untuk perjalanan bersama dan untuk kegunaan tempatan apabila tiba di destinasi. 

Bus Best menawarkan bas sewa berkualiti tinggi pada harga paling kompetitif yang ada. Dari saat anda memohon sebut harga hingga saat anda menempah bas carta, anda akan mengalami layanan pelanggan yang berkualitas tinggi dari kakitangan kami. Kami menyediakan ‘rental car’, ‘day tour’, ‘day trip’ untuk semua tempat di Malaysia. Book coach melalui laman web, email atau call telefon utama kami hari ini. 

Bas carta ke destinasi pelancongan

Kami bangga menawarkan pelanggan pelbagai penyelesaian bas carta. Kami memenuhi keperluan khusus anda dan menjadi pilihan terbaik yang boleh disesuaikan untuk keperluan perjalanan anda.

Bas carta untuk rombongan

Tidak kira keperluan perjalanan anda, seluruh pasukan Bus Best berada di sini untuk melayani anda. Pakej murah kami juga datang dengan sokongan untuk rombongan syarikat, pengantin atau sekolah.

Bas carta ke lapangan terbang

Bas sewa adalah penyelesaian ekonomi yang sempurna untuk perjalanan lapangan dan perjalanan lapangan tempatan. Bas boleh ditempah pada waktu masa pagi dan waktu petang. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Bus Best dengan sukacitanya memberikan penyelesaian pengangkutan bagi mana-mana pelanggan yang mencari pengangkutan khusus. Kami faham bahawa tidak ada dua kumpulan atau acara persendirian yang sama. Sebelum memulakan perjalanan kami pastikan kami memahami keperluan khusus anda. Sama ada anda memerlukan bas party untuk menyambut hari jadi atau memerlukan penyelesaian pengangkutan untuk acara swasta, kami boleh mengendalikan keperluan perjalanan anda!

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

MPV Sewa

Rombongan Pengantin

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN