Sewa Bas ke Pulau Langkawi

Meriah melancong berkumpulan besar sekeluarga atau rombongan rakan-rakan, bergerak senang dengan bas ulang alik ke jeti.

Hubungi Kami

Sewa Bas Lebih Meriah Melancong Di Langkawi

Langkawi islan adalah pulau bebas cukai yang terletak di perairan Kedah dan merupakan salah satu destinasi pelancongan paling popular di Malaysia. Selain mempunyai tarikan semulajadi, berbagai acara dan aktiviti dilakukan bagi menarik lebih ramai pelancong untuk berkunjung ke pulau ini. Pulau Langkawi terkenal dengan kisah mitos dan lagenda seperti Mahsuri, Lagenda Tasik Dayang Bunting juga Puteri Telaga Tujuh antara destinasi pakej tour elancongan yang paling terkenal di Malaysia.

Tidak lengkap jika ke Langkawi jika tidak ke pantai yang sangat cantik di Chenang dan tidak sah jika tidak ke Kereta Kabel Langkawi dimana puncaknya anda dapat melihat keseluruhan pulau Langkawi dan jika cuaca sangat baik, anda boleh melihat negara Thailand dari puncak Gunung Mat Chincang. Selain dari itu, Langkawi juga syurga membeli belah dimana barangan disini murah dan memang mesra bajet. Pastikan anda tidak ketinggalan untuk singgah ke Kompleks HIG yang sangat popular dengan coklat, pinggan mangkuk, kain batik dan pakaian.

Tidak perlu memikirkan sewaan kenderaan di Langkawi kerana setiap pemandu kami sudah bersedia di lapangan terbang dan juga di jeti feri untuk membawa anda ke hotel penginapan mahupun untuk ke tempat tempat menarik di Langkawi. Perkhidmatan bas kami juga menyediakan ruang yang selesa dan sejuk sambil menikmati percutian suasana yang cantik di Langkawi ini.

Sewa Bas Mengikut Keperluan Anda

Apabila anda mempunyai sekumpulan orang ahli yang ramai, sudah pasti dengan menyewa bas akan memberikan keselesaan kepada semua dan pemandu kami akan bersedia lebih awal sebelum package ketibaan anda melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi mahupun melalui Jeti Langkawi. 

Sewa Bas Pintu Ke Pintu

Untuk rombongan korporat yang memerlukan penyusunan logistik untuk sekumpulan pekerja yang ramai, kami mampu menguruskan urusan tempahan logistik dari pejabat sehingga ke Pulau Langkawi itu lokasi sendiri. Anda juga boleh buat lawatan sendiri tanpa tour untuk menangkap gambar. 

Bas carta ke lapangan terbang

Pulau Langkawi mudah untuk dilawati dan yang paling cepat adalah melalui udara dan bas 40 seater kami sudah bersedia menerima perjalanan kedatangan anda dengan bas kami yang selesa dan berkondisi baik. Syarikat kami ada khidmat ‘day trip’, ‘city tour’ dan ‘island hopping’ pergi dan balik serta makan malam. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2004

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Usah khuatir dengan destinasi yang banyak ini kerana pemandu bas kami berpengalaman dan terlatih untuk memastikan tentetif anda lengkap di Pulau Langkawi ini. Dengan persediaan awal ini mudah bagi anda untuk merancang aktiviti dan perjalanan anda dan tidak perlu mencari info ejen ejen kereta sewa di Langkawi lagi. Pemandu kami akan bersedia lebih awal untuk memastikan anda tidak tertunggu-tunggu selepas tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi ini. Pemandu kami akan membawa anda ke tempat penginapan anda dan juga membawa anda ke lokasi-lokasi yang menarik di Langkawi ini. Selain lapangan terbang, jenis bas kami boleh juga menunggu anda di Jeti Langkawi jika anda melalui Jeti Kuala Kedah ataupun Kuala Perlis.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

MPV Sewa

Rombongan Pengantin

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. “

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN