Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Bas Melaka

Bus Best menawarkan bas sewa ke Melaka, bandar terbaik untuk pelancongan. Bas kami bersih, selesa dan bergaya sebagai teman perjalanan anda melalui Melaka.
Hubungi Kami

Perkhidmatan sewa bas untuk lawatan ke Melaka

Bas 30 dan 40 tempat duduk kami dilengkapi sepenuhnya dengan hawa dingin untuk memastikan keselesaan dan keseronokan lawatan anda ke Melaka.

Pemandu kami terlatih untuk membantu para pelanggan. Sewa bas kami adalah salah satu bas terbaik di Malaysia dan memenuhi kepuasan pelanggan.

Lawati dan lihat mercu tanda di jalan Jonker Street, pasar malam utama yang terkenal dan paling popular. Book kereta ‘day tour’ hari ini untuk khidmat travel mudah dan baik melalui laman email, call atau whats app.¬†

Bas Carta ke destinasi pelancongan

Destinasi pelancongan termasuk Muzium Warisan Baba dan Nyonya, bangunan Stadthuys, Porta de Santiago, Villa Sentosa, Gereja St. Francis Xavier, seni bina warisan di sentral Melaka.

Bas Carta untuk Rombongan

Rombongan syarikat atau sekolah ke negeri bersejarah, bas carta kami ada mengaturkan pelbagai pakej pick up dan lokasi drop point.

Bas Carta ke Lapangan Terbang

Berkumpulan besar ke terminal lapangan terbang KLIA dari hotel Melaka ? Bas carta kami boleh mengaturkan jadual perjalanan dan segala tiket dan permit pengecualian pemandu pelancong.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Dapatkan perkhidmatan peribadi anda sekarang dengan memberi kami panggilan atau menghantar e-mel kepada kami untuk menempah tarikh dan masa yang dijadualkan. Kami boleh memenuhi keinginan anda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi jangkaan anda. Semak kadar kami dan biarkan kakitangan kami yang mesra membantu anda merancang. Izinkan kami menyediakan perkhidmatan untuk perjalanan anda di Melaka.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pengangkutan Acara

Party Bus

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN