Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Bas Pulau Pinang

Sama ada keperluan bas tertentu atau pemetaan laluan dan destinasi terperinci, kami sentiasa memastikan anda dilindungi.
Hubungi Kami

Perjalanan selamat dan tepat masa selalu di Penang

Kami percaya bahawa seseorang yang bertemu dengan anda semasa ketibaan ‘tour travel’ anda adalah pentingnya.

Pemandu bas kami boleh bertemu dengan anda di mana-mana terminal lapangan terbang di Malaysia di gerbang ketibaan, carousel bagasi atau kaunter maklumat – di mana sahaja yang mudah untuk anda.

Kemudian duduk dalam keselesaan di dalam bas sewa anda dan berehatlah dengan pengetahuan bahawa kami akan membawa anda selamat ke mesyuarat atau penginapan anda, atau pulang semula ke tempat anda selepas perjalanan yang meletihkan.

Bas carta ke destinasi perlancongan

Dari perniagaan untuk keseronokan dan korporat untuk masa lapang, anda sentiasa boleh bergantung kepada Bus Best. Kami mempunyai pengalaman, pengetahuan dan bas sewa yang boleh dipercayai untuk setiap keadaan.

Bas carta untuk rombongan

Bas carta kami sesuai untuk pakej pemindahan kumpulan atau rombongan. Pemandu bas ditugaskan untuk menjaga, mengumpul dan mengangkut semua bagasi kumpulan dengan selamat  dari hotel ke penginapan mereka.

Bas carta ke lapangan terbang

Kami menawarkan pemindahan lapangan terbang untuk kumpulan mana-mana saiz, menyelaraskan ketibaan dan waktu berlepas untuk acara tertentu. Syarikat kami menerima tempahan melalui email, whatsapp dan call. 

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Pulau Pinang adalah sebuah negeri di barat laut Malaysia yang terdiri daripada tanah besar Seberang Perai dan Pulau Pinang. Di pulau itu, ibukota negeri George Town adalah rumah kepada mercu tanda seperti penjajah Fort Cornwallis, rumah klan China yang menawan Khoo Kongsi dan Masjid Kapitan Keling, semua testamen terhadap pengaruh asing. Bas sewa kami boleh membawa rombongan ‘day trip’ anda untuk ke semua lokasi di Pinang island dan ke negeri lain seperti Perak, Kedah, Perlis dan Kota Bahru. 

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

Party Bas

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN