Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Bas Selangor

Kami adalah Pakar Pengangkutan Korporat dan Perniagaan Bas – tiada kerja terlalu kecil atau terlalu besar untuk kami.
Hubungi Kami

Kepakaran untuk memberikan perkhidmatan premium

Jika anda merancang perjalanan dengan rakan dan keluarga atau syarikat, anda tahu cara pintar untuk pergi ke mana-mana adalah dengan sewaan bas. Bas sewa adalah ideal untuk sebarang lawatan, sama ada anda menuju ke persidangan perniagaan, mengumpul ahli keluarga pada hari jadi, ulang tahun atau pesta tamat pengajian, pergi ke konsert atau permainan besar, atau mengambil percutian kumpulan.

Terdapat banyak faktor yang perlu anda pertimbangkan dan salah satu yang paling penting ialah kos, yang boleh berbeza-beza berdasarkan pelbagai ciri, termasuk jenis bas yang anda pilih.

Bas Carta ke destinasi perlancongan

Pemandu bas yang berpengalaman memastikan penumpang tiba tepat pada waktunya dengan pengetahuan tempatan tentang laluan, kerja jalan semasa dan kelewatan lalu lintas. Semua kenderaan juga dijadualkan tiba 10-15 minit sebelum berlepas untuk menjamin penumpang tiba dengan selesa dan segera.

Bas Carta untuk Rombongan

Memenuhi jadual masa boleh memberi kesan besar kepada acara korporat. Waktu penerbangan, tempahan hotel dan tempahan tempat semuanya boleh dilaksanakan dengan adanya pengangkutan. Bus Best berbangga dengan sambutan cepat kami untuk pelanggan korporat.

Bas carta ke lapangan terbang

Jangan terlepas penerbangan anda apabila anda melakukan perjalanan dengan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang kami. Pengangkut lapangan terbang kami dijalankan setiap hari, mengikut jadual yang ditetapkan, untuk memastikan ketibaan dan kedatangan yang tepat pada masanya.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Kami boleh menyediakan pergerakan yang tetap untuk latihan staf, hari sukan sekolah, konvensyen universiti, pemindahan lapangan terbang, mesyuarat lembaga korporat dan hanya kira-kira segala-galanya dibayangkan untuk keperluan pengangkutan.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

Party Bas

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN