Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Bas Shah Alam

Perkhidmatan sewa bus kami ke Shah Alam dari Terengganu, Kelantan atau Ipoh. Bas persiaran untuk 30, 40 dan 44 penumpang yang berhawa dingin dan selesa.
Hubungi Kami

Perkhidmatan Sewa Bas Terunggul Di Shah Alam

Sewa bas di Shah Alam dapat memberikan anda perkhidmatan kepada pelbagai jenis acara. Ini membolehkan anda kurang tertekan apabila merancang penyelarasan masa dan ini akan membantu mengurangkan jumlah perbelanjaan berbanding dengan setiap orang yang melakukan perjalanan sendiri. Mengambil bas carta pastinya cara yang kurang rumit untuk menyediakan rombongan kumpulan.

Hubungi kami untuk mendapatkan kadar sewa yang berpatutan. Kami akan memberi kadar sewa dalam masa 24 jam. Book rental kenderaan kereta melalui email, call, whatsapp pada hari ini. 

Bas Carta ke destinasi pelancongan

Dari Shah Alam, bas carta boleh membawa anda ke kota Petaling Jaya, Kuala Lumpur dan antara negeri.

Bas Carta untuk Rombongan

Bas kami sesuai untuk dewasa, pelajar atau anak sekolah dan kolej. Biarkan kami untuk aturkan jadual ‘tour travel’, ‘day trip’ perjalanan yang sesuai untuk kalian.

Bas Carta ke Lapangan Terbang

Berkumpulan besar ke Lapangan Terbang KLIA ?  Bas carta boleh membawa kumpulan anda ke terminal Lapangan Terbang Subang Jaya, KLIA dan KLIA2, Air Asia.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

 Jenis Perkhidmatan

Perkhidmatan sewa bas kami meliputi semua keperluan bas sewa anda di semua seksyen di Shah Alam.  Kenderaaan kami dilengkapi baik dengan Sistem Penentududukan Global (GPS) sebagai komitmen kami untuk mengekalkan khidmat keselamatan tertinggi bagi para pelanggan kami di Malaysia dan antarabangsa.

 Kami boleh memenuhi semua keperluan pengangkutan anda untuk acara syarikat, jadual perjalanan yang khusus, lawatan bersiar-siar, acara dan pemindahan lapangan terbang, makan malam, membeli-belah, stesen, ulang-alik dan lain-lain.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pengangkutan Acara

Party Bus

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

Minibus

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN