Perkhidmatan sewa van mantap di KL & Selangor

Kami mempunyai pelbagai van dan bas untuk apa jua keperluan pelanggan. Tanggungjawab kami adalah membantu perjalanan pelanggan kami. Hubungilah kami untuk mendapat harga yang berpatutan.
Hubungi Kami

Perkhidmatan Sewa Van, senang je dengan Bus Best

Bus Best telah beroperasi dalam industri penyawaan van sejak tahun 2004, operasi kami meliputi seluruh Semenanjung Malaysia. Kereta car rental dan van MPV, minivan sehingga 16 penumpang terdapat dalam rangkaian kami. Kenderaan kami bermodel Urvan, Hiace, Toyota, Nissan dan Urvan. 

Destinasi kami meliputi seluruh Semenanjung Malaysia, tempahan sehari (day rent) atau seminggu boleh diaturkan. Jika and perlu pertolongan kami untuk menganjurkan pelan perjalanan (tour travel) , tiada masalah.

Hubungi kami untuk pertolongan untuk penyewaan van, anda boleh telefon, email atau whatsapp kakitangan kami untuk mendapat penerangan pakej perkhidmatan kami dan juga harga murah van bersama pemandu.

Sewa Van ke destinasi pelancongan

Pelancongan bersama keluarga merupakan kenangan kegembiraan sekeluarga, biar kami yang memastikan perjalanan lebih lancar.

Sewa Van untuk Rombongan

Rombongan kumpulan kecil yang memerlukan van tidak jadi masalah, biar kami sampaikan ke destinasi hotel dan pulang selamat.

Sewa Van ke Lapangan Terbang

Bagasi and penumpang selamat sampai ke lapangan terbang awal dari masa perlepasan, senang hati sepanjang perjalanan.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Operasi syarikat sewaan van kami meliputi pemandu dan van pelbagai saiz dan kegunaan. Perkhidmatan kami terdapat di seluruh bandar Semenanjung Malaysia. Kami juga boleh membantu pelan pelancongan untuk sekeluarga atau kumpulan kecil sehingga 16 penumpang seater. Rombongan kerja atau pelancongan tidak jadi masalah bagi Bus Best. Hubungilah kami untuk dapat terangan lanjutan hari ini. 

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Pelancongan

Bas Sewa

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV Sewa

Destinasi

Malaysia adalah destinasi perlancongan popular bagi pelawat antarabangsa, sebagai rakyat Malaysia jangan melepasi peluang untuk melawat lokasi destinasi-destinasi indah dalam negara sendiri. Jika membeli-belah adalah keminatan anda,  lawati ibu kota Kuala Lumpur dimana pusat membeli-belahnya teramat besar. Jika kanak-kanak ingin belajar sejarah Malaysia, patut mengunjungi kota bersejarah kota Melaka. Pantai indah juga permata Malaysia, terdapat beberapa pulau yang mesti dilawati seperti Pulau Redang, Tioman, Langkawi dan banyak lagi.

Rakan Syarikat Penerbangan

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.”
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN