Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Van Mudah dan Murah di Johor Bahru

Perkhidmatan sewa van ke Johor Bahru dan juga seluruh Semenanjung Malaysia. Harga kami dijamin murah dan berpatutan, mudah untuk buat tempahan. Hubungilah kami sekarang.

Hubungi Kami

Perkhidmatan Sewa Van ke Johor Bahru dan Seluruh Semenanjung Malaysia

Busbest menawarkan perkhidmatan sewa van yang terbaik di Johor Bahru dan seluruh semenanjung Malaysia. Dengan saiz van yang luas, bersih dan sentiasa diselenggara dengan baik. Kepuasan dan juga pengalaman semasa menggunakan perkhidmatan van kami menjadi keutamaan.

Perkhidmatan kami tidak terhad untuk kumpulan yang besar sahaja, malah ia juga boleh dikembangkan untuk mereka yang ingin bercuti bersama keluarga dan inginkan keselesaan yang maksima, kumpulan korporat juga untuk kegunaan mesyuarat juga mampu di realisasikan dengan kami. Dengan adanya pemandu kami yang terlatih dan berpengalaman dengan selok belok jalan di Malaysia, anda akan berasa tenang dan senang bersama perkhidmatan kami. Sesuai dengan misi kami untuk memastikan segala bentuk urusan anda lancar dan membawa pengalaman yang terbaik bersama kami.

Destinasi popular di Johor Bahru adalah seperti Tanjung Puteri, Kilang Bateri, Danga Bay serta tarikan yang mesti dilawati iaitu Legoland.

Sewa van pelancongan

Jika ingin melancong dan merasa seperti pelancong luar negara yang melancong di Johor Bahru, kami menyediakan juga bersama pemandu yang terlatih dan berpengalaman untuk memberikan anda kepuasan yang maksima ketika melancong.

Sewa van untuk rombongan

Jika anda mempunyai sekumpulan rakan/ keluarga dalam kuantiti yang ramai dan perlukan kenderaan yang selesa, kami adalah penyelesaian yang terbaik bagi ke sesuatu destinasi yang telah dirancang terutama ke destinasi tarikan pelancong di seluruh Johor Bahru.

Sewa van ke lapangan terbang

Dengan saiz van yang selesa dan mampu memuatkan bagasi yang besar dan banyak, van kami bersedia untuk berkhidmat untuk anda dari anda sampai di Lapangan Terbang Antarabangsa Senai ke tempat penginapan dan dan jugak untuk ke kembali ke lapangan terbang.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2004

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Bagi memudahkan lagi urusan anda, kami juga ada membantu pelanggan kami dengan mencadangkan destinasi pelancongan dengan bajet yang bersesuaian dan juga mencadangkan lokasi yang harus dilawati, restoran/gerai yang menjadi tular dan menarik di Johor Bahru ini. Sewa van boleh ditempah awal supaya tarikh yang dirancang itu masih ada kekosongan dan memudahkan kami merancang pengalaman yang terbaik buat anda.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Perlancongan

Party Van

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN