Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Van Melaka Untuk Terokai Bandar Bersejarah Melaka

Percutian sekeluarga atau rombongan sekumpulan, Bus Best boleh membantu aturkan perjalanaan anda tanpa kerisauan. Kami juga mempunya van yang sesuai untuk kegunaan setiap situasi.
Hubungi Kami

Perkhidmatan Sewa Van, senang je dengan Bus Best

Bandar Melaka merupakan bandar bersejarah Malaysia, di sini terdapat pelbagai lokasi yang mesti dilawati untuk mendapat pengalaman penuh sejarah Melaka, Ayer Keroh dan juga Malaysia. Jangan risau jika tidak tau jalan, bersama Bus Best kami akan menguruskan perjalanan dengan mudah. Kami juga ada menyediakan service day tour yang selesa pada masa tempahan van booking anda. 

Lokasi-lokasi yang mesti di kunjungi adalah St.Paul’s Hill, St.Peter’s Church, Christ Church Melaka, dimana terdapat sejarah penjajahan Portugese dan Belanda di Melaka. Bangunan-bangunan tersebut dibina sejak tahun 1700-an. Tempat menarik seperti Muzium Laksamana Cheng Ho, bangunan Syed Al Attas, Muzium Baba dan masjid Nyonya juga mesti dilawati.

Selain tempat bersejarah, bandaraya Melaka juga mempunyai tempat yang menarik seperti Jalan Jonker dimana ia merupakan Pasar Malam utama yang paling popular di Melaka. Jika anda suka membeli-belah, anda boleh mengunjungi Outlet Freeport A’Famosa.

Sewa Van ke destinasi pelancongan

Kami tawarkan sewaan harian, rombongan mengikuti rombongan keluarga ataupun sewaan jangka panjang untuk servis korporat.

Sewa Van untuk Rombongan

Jika anda inginan percutian sekumpulan, boleh semakkan pakej terbaik pelancongan murah kami yang meliputi Melaka dan destinasi lain.

Sewa Van ke Lapangan Terbang

Ingin menyewa van kenderaan ke lapangan terbang atau ke hotel? Kami boleh membantu. Servis kami menyambung seluruh Semenanjung Malaysia.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Kami mempunyai pelbagai jenis van untuk keperluan anda, dari MPV sehingga van muat 16 penumpang boleh disewa untuk kegunaan anda. Jenis kereta van, car rental dan mpv termasuk model Proton, Perodoa, Hiace dan Myvi. Pemandu driver juga termasuk dalam lesen penyewaan. Pihak kami boleh mengaturkan semua kawasan perjalanaan anda dimana jua destinasi di Semenanjung Malaysia supaya lebih senang hati sepanjang perjalanaan bersama kami. Hubungilah syarikat kami dengan segera dan book dari laman web kami. Jadikan pelancongan anda realiti hari ini.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pengangkutan Acara

Party Van

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN