Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Van ke Mersing, JB

Keselesaan ke Mersing dengan Van yang luas, Nikmati keindahan pulau-pulau yang terdapat di Negeri Johor. 

Hubungi Kami

Tarikan Pelancong Membawa Anda Terus Dari Johor Bahru Mahupun Dari Serata Malaysia

Mersing sangat terkenal dengan keindahan pulau-pulau pelancongan di perairan Laut China Selatan serta pantai-pantai peranginan yang cantik. Dengan lebih 7 pulau yang menjadi tarikan pelancong dalam dan luar negara, ia adalah salah satu destinasi yang harus dilawati oleh seisi keluarga mahupun bersama rakan-rakan. Malah, ada juga syarikat korporat yang menjadikan Mersing destinasi kepada pekerja-pekerja mereka sebagai ganjaran usaha mereka.

Jika anda ingin ke Bandar Mersing untuk ke pulau-pulau kecil ini, Busbest ada menyediakan perkhidmatan van yang mampu memuatkan 12 ke 14 orang pada satu masa dimana keselesaan dan kesenangan untuk menguruskan perjalanan logistik anda ke sana.

Bandar Mersing menjadi tumpuan kini dengan adanya hotel, motel malah chalet juga tersedia dengan harga yang sangat berpatutan. Pelbagai pakej pakej ke pulau-pulau seperti Pulau Tioman, Pulau Sibu dan Pulau Tengah, ini juga secara tak langsung merancakkan lagi ekonomi di daerah ini. Dengan kepakaran dan kemudahan yang disediakan oleh kami melalui perkhidmatan sewa van, ia akan memudahkan anda untuk bergerak ke Mersing dari mana mana destinasi anda seperti yang telah dirancang.

Sewa van pelancongan

Tidak kira anda berada di Lembah Klang, Shah Alam, mahupun di Ipoh, anda boleh menyewa van kami untuk ke Mersing dimana keselesaan menjadi keutamaan kami dalam memastikan pengalaman percutian anda bermakna.

Sewa van untuk rombongan

Jika anda mempunyai perancangan untuk mengumpul rakan sekerja atau kawan mahupun keluarga dengan kuantiti yang ramai, hubungi kami sekarang untuk tempahan. Kami sedia membantu.

Sewa van ke lapangan terbang

Jika anda ingin memendekkan masa perjalanan ke Mersing, anda boleh memilih kapal terbang dan menggunakan khidmat van kami bagi kemudahan pengangkutan dari/ke Lapangan Terbang Senai ke Mersing.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2004

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Dengan adanya pelbagai jenis pakej pakej pelancongan untuk ke pulau pulau melalui jeti di Mersing, pasti anda tidak tahu yang mana satu menjadi pilihan terbaik bagi pakej serta pengangkutan di Mersing. Tidak perlu gusar dengan adanya khidmat dari kakitangan kami yang sedia membantu merancang pakej terbaik mengikut bajet anda dan memastikan kepuasaan melancong anda terjaga. Pakej pakej ini boleh dirancang dengan lebih awal jika penempahan dapat dibuat awal memberitahu perancangan anda kepada kami.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pakej Perlancongan

Party Van

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV

Testimoni

Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”

4_5_stars

Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.

4_5_stars

 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”

4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN