Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sewa Van Shah Alam

Sewa van kereta di Shah Alam dengan harga yang berpatutan dan murah.
Hubungi Kami

Sewa van bermutu dengan proses pengurusan ketat

Van kami diservis setiap 6 bulan untuk memastikan engin dan roda berada dalam keadaan baik. Kami merupakan brand “luxury car” dimiliki kenderaan sendiri. Semua tempat duduk dalam kereta disediakan dalam keadaan terbaik dan bersih. 

Pemandu van kami berlesen dan terlatih untuk pemanduan yang lancar dan selamat. Kami mempunyai van dan MPV rental model kereta Toyota, Hiace, Proton Perodua, Alza, Viva, Hyundai, Velfire, Alphard dan Estima. 

Kakitangan syarikat kami sedia membantu untuk membuat jadual perjalanan untuk memenuhi segala keperluan dan syarat anda hari ini. Khidmat laman web pelanggan kami terkenal dengan contact email dan whatsapp booking yang cepat. Anda boleh book atau call 

Sewa van ke destinasi pelancongan

Van sewa kami membolehkan anda menikmati manfaat ketara menjimatkan masa dan usaha untuk mencapai kawasan destinasi di lokasi Malaysia dengan selamat, tenang dan tepat waktu.

Sewa van untuk rombongan

Dengan pemandu pick-up dan drop-off yang paling profesional dan van sewa penghantaran pick-up dan drop-off yang bergaya, anda boleh menikmati perjalanan yang menyenangkan dan menjemput anda dengan selamat.

Sewa van ke Lapangan Terbang

Kami menyediakan anda dengan pemandu ulang-alik lapangan terbang yang ramah, penuh semangat dan terlatih untuk membantu anda dengan mudah mengatur destinasi promosi yang anda inginkan.

Mengapa Pilih Bus Best?

Beroperasi Sejak 2005

Ahli Agent MATTA

Diiktiraf & Berlesen

Bertaraf MOF

Jenis Perkhidmatan

Sama ada anda memerlukan van sewa untuk projek pembaikan rumah atau untuk kegunaan komersial, van sewa kami tersedia untuk penyewaan harian, mingguan dan sewaan bulanan di semua seksyen, jalan utama dan sekitar kawasan baru dan lama Shah Alam. Kami mempunyai van bernilai hebat yang ada ketika dan di mana anda memerlukannya.

Perkhidmatan Korporat

Pengangkutan Acara

Pengangkutan Acara

Party Van

Rombongan Pengantin

Airport Transfer

Rombongan Sekolah

MPV

Testimoni
Mohd Yusuf

Lawatan Peribadi – Van

“Van sewa amat bersih dan pemandu memandu dengan selamat. Saya amat puas dengan servis”
4_5_stars
Yee Leng

Rombongan Sekolah – Bas

“Waktu rombongan diikuti jadual. Bas tiba lebih awal dari masa. Rombongan sekolah berjaya.
4_5_stars
 Adrian

Airport Transfer

“Pemandu menunggu di lapangan terbang dengan papan tanda. Pelancong tour saya amat kagum. ”
4_5_stars

9:30am-5:30pm (Isnin-Jumaat)

Sabtu, Ahad & Cuti Umum Tutup

PERTANYAAN